Hvad er Peytz Mosaik


Mosaik er et light WordPress site – et Minimal Viable Product

Vi har udviklet Mosaik til dig, som har behov for et overkommeligt website – økonomisk og operationelt – med samme høje tekniske standard som ellers og med den gode brugervenlighed fra WordPress.

Med Mosaik har vi truffet de nødvendige indledende beslutninger for dig og defineret rammerne for dit nye site. Antallet af beslutninger du behøver træffe minimeres for dig og der bliver kort fra aftale til leverering– Uden at gå på kompromis med fremtidige muligheder.

Derfor kan vi reducere vores og din tid i processen = lav pris og lille indsats fra dig.

Du skal koncentrere dig om om at vælge farver, skrifttyper, billeder og tekst og fokusere på budskaber og indhold.

På den måde får du et professionelt website og en lean proces fra 45.000kr.

Hvad er indeholdt i Mosaik temaet?

Et Mosaik website er responsivt og optimeret på tværs af devices, så det fungerer godt på desktop, iPad og smartphone – og i alle nyere browsere.

Mosaik websitet er også søgemaskineoptimeret (SEO), så dit website bliver fundet!

Layoutet er fleksibelt med fire forskellige visninger (teaserformater), som du selv kan sammensætte til en lang række sidelayouts. Udover forsiden får du også kontaktside/formularside, blogside/liste-side, et galleri og artikelsider samt mulighed for at bygge landingpages.

Redigerings-interfacet er intuitivt og fleksibelt og tilgås via en browser, hvor du selv indsætter tekster og billeder samt styrer brugere og deres adgangsniveauer.

Hosting

Peytz & Co hoster websitet og sikrer, at det kan håndtere store mængder besøg.

Når dit website hostes hos Peytz & Co, har du også direkte adgang til at udvide dit site med ny funktionalitet, hvis behovet opstår hen ad vejen.

Rådgivning hele vejen

Før, under opbygning og efter launch følges du på vej af vores stærke rådgivningsteam og vi afholder blandt andet en workshop med fokus på arbejdet i det administrative interface, tidligt i processen, så du hurtigt er med til at opbygge dit kommende site. På den måde lærer du de vigtigste funktioner godt at kende.

JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1