WordPress er mere end bare en blog

WordPress er verdens mest populære CMS.
Over 30% af alle websites er bygget i WordPress
- og det er der en god grund til! 

Der var engang, hvor WordPress primært blev brugt til at udgive blogindlæg eller fungere som et online visitkort.

Den tid er længst forbi, og i dag ser vi – og bygger selv – store komplekse websites i WordPress, der håndterer store mængder af datastrømme og kommunikerer med brugeren på flere niveauer.

WordPress står ikke alene, og integrationer er naturlige

Det skyldes ikke kun den store udvikling, der er sket med WordPress CMS’et gennem de sidste 15 år, men også vores måde at arbejde med WordPress på. Vi opfatter nemlig ikke længere WordPress som nødvendigvis at være den komplette løsning – snarere ser vi det som et værktøj til at koble systemer sammen, så man bruger WordPress til det, som det er bedst til – indholdsstyrring og editering. Det betyder også, at vi kan arbejde i andre frameworks eller integrere op imod datatunge systemer, som skal vises på et WordPress-drevet website.

Stadig verdens bedste brugeroplevelse

Redaktørgrænsefladen i WordPress er, og har altid været, det mest attraktive ved CMS’et – den er enkel og intuitiv at anvende, og det gør opdateringer og indholdsstyring til en leg frem for en opgave.

WordPress har hidtil været særligt kendt for sin WYSIWYG (what you see is what you get) editor, men bliver nu overhalet af den nye WordPress editor, Gutenberg. Gutenberg fortjener en side for sig, da det er det mest revolutionerende editeringsværktøj, vi har set i CMS’ets historie.

Skalerbart ud over alle grænser

Når man som større virksomhed skal have lavet et nyt website, skal man altså ikke udelukke, at WordPress kan være det helt rigtige CMS til opgaven. En god dialog med en digital rådgiver kan være afgørende for, om man får investeret sine penge det rigtige sted.

Derfor råder vi hos Peytz & Co altid til, at man søger rådgivning, når man skal have nyt website, og eventuelt et nyt CMS. Hos Peytz & Co laver vi ikke kun WordPress, og derfor er vi ikke farvede af en forkærlighed til noget bestemt, men vurderer sammen med dig, hvilket CMS der egner sig bedst til den udfordring eller opgave, der skal løses.

 

JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1