Hvorfor vælge WordPress

WordPress har i flere år været det mest downloadede open source CMS. Populariteten skyldes, at det er let at bruge og nemt at installere og forstå. Derudover er det fleksibelt, og så er det et af de få CMS’er på markedet, som er designet til at være søgemaskinevenligt.

Få omkostninger og hurtig udvikling

Selve WordPress-systemet er gratis, og der findes mange moduler til fri eller næsten gratis afbenyttelse – altså allerede udviklet kode, som man kan integrere i sin løsning. Der er desuden ingen licenser i open source. Du betaler kun for planlægning, design og udvikling, når du får et WordPress site.

Med Mosaik har vi reduceret de ellers uendelige muligheder og dermed begrænset arbejdet med både design og udvikling betragteligt. Derfor kan vi lave et professionelt site til dig med en relativ lille indsats – som så selvfølgelig afspejles i prisen.

Løbende opdatering

WordPress udgiver både større og mindre opdateringer meget hurtigere end flere af de øvrige open source CMS platforme – og mere regelmæssigt.
Med sin enorme popularitet er communitiet af udviklere, der bidrager til WordPress, vokset støt. Og med et større community følger også en forbedring af sikkerhed, flere features og en fremadrettet nyudvikling af softwaren, som kan opfylde enhver virksomheds behov for indholdsstyring på deres website. Det betyder også, at der er mange leverandører, der kan hjælpe dig med dit WordPress site. Det regner vi selvfølgelig ikke med, at du får behov for, når du først har valgt at få lavet dit WordPress site hos os – men muligheden er der.

Fleksibelt

WordPress er et meget fleksibelt værktøj med en fleksibel plugin-arkitektur og et stort skabelonsystem, hvilket betyder, at en hjemmeside kan tilpasses til lige præcis de behov, en virksomhed måtte have. Med Mosaik har vi selvfølgelig hegnet sitets muligheder lidt ind, men ikke mere end, at det kan udvides efterfølgende, hvis behovet opstår.

Søgemaskinevenlig

WordPress er et af de få content management systemer, der, ligesom Drupal (og flere andre open source CMS’er), er designet specielt til at være søgemaskinevenligt. Derudover er der et stigende antal af plugins, der yderligere kan forbedre søgemaskineoptimeringen.

Her fortæller en af vores kunder om WordPress:

I forbindelse med planlægning og lancering af vores nye hjemmeside, valgte vi Peytz & Co som samarbejdspartner. Vi fandt i tæt samarbejde med Peytz hurtigt ud af, at WordPress var det perfekte produkt til vores nye platform, og vi har været utroligt glade for den nye løsning, vi har fået. WordPress er ekstremt nemt at gå til, brugervenligt og fleksibelt og kombinationen WordPress/ Peytz & Co har gjort vores arbejde og hverdag langt lettere i forhold til håndtering og udvikling af vores hjemmeside.

Direktør Bo Rasmussen, Greens Erhvervsinformation

Mere om Peytz & Co og WordPress

JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1