Sidetyper

Nedenfor ses en liste over de indeholdte sidetyper i Peytz Mosaik temaet. Det vil være muligt at udvide med øvrige sidetyper alt efter behov

Indeholdt I “Peytz Mosaik” medfølger en række sidetyper:

  • Sider (inkl. forside og landingssider)
  • Indlæg (artikler)
  • Arkivside
  • Søgeresultatside
  • 404 side

Sider

Sider bruges til at oprette statisk indhold som f.eks. “Om os”-siden, men bruges også til at oprette forsiden samt landingssider. Som udgangspunkt vil der være tre layouts at vælge imellem:

  • Fuldbredde side (god til forside og landingssider)
  • Side med sidebar* til venstre (som denne side)
  • Side med sidebar til højre 

Sider bliver opbygget af blocks, og det er derfor helt op til redaktøren, hvordan indhold og teaser-elementer skal sammensættes. 

Indlæg (artikler)

Indlæg er en sidetype, som på mange måder minder om en almindelig side, da den både ligner en almindelig side, og måden at oprette indhold på er den samme. Forskellen her er, at indlæg altid har en sidebar samt rummer en række metafelter, såsom forfatter, dato, kategori og tags. Ved at bruge kategorier, har man mulighed for at differentiere mellem typer af udgivelser – dette kunne være for at skelne imellem blogindlæg, nyheder og artikler, som er mere statiske. Tags kan bruge til at lave underkategorier, som brugeren kan benytte for at finde lignende indhold på sitet, f.eks. “Undervisning”, “Skatteregler, “USA”.  Kategorier og tags skal ses som værktøjer, der øger brugeroplevelsen og hjælper med at strukturere indhold på en hensigtsmæssig måde. Et eksempel på et indlæg kan ses her: 4 tips til at optimere dine billeder og gøre dit site hurtigere

Arkiv- og søgeresultatside

En standard arkivside til visning af indlæg og søgeresultater. Arkivsider kan både vise en liste over alle indlæg eller en liste på baggrund af en kategori eller et tag. Vi bruger WordPress’ standard søgning, som viser indhold på baggrund af aktualitet i et pænt arkiv med paginering. Vi har lavet en blogside for at illustrere en listevisning i Peytz Mosaik.

404 side

En standard 404-side med en relevant tekst og søgemulighed, der kan guide brugeren i den rigtige retning. Prøv den her.

JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1