Et WordPress tema i verdensklasse

Peytz Mosaik giver dig et stærkt teknisk fundament med performance og design i højsædet. Og du kan bygge videre, når du vil.

Et WordPress tema med præcis de rette elementer er den bedste måde at komme hurtigt i gang med et nyt website. Du får en masse design, funktioner og forskellige sidetyper – ud-af-boksen.

Peytz Mosaik sørger for alle de gængse elementer ud-af-boksen, uden at afskære dig fra fremtidige ønsker om design og funktion. 

Et tema til at bygge videre på

Peytz & Co har udviklet et tema, der giver dig det vigtigste, men ikke alt. Du får vores tema med et stærkt teknisk fundament, beregnet til at bygge videre på – og med performance og design i højsædet.


Peytz Mosaik er en lean startpakke med et smukt design ud-af-boksen. For mange af vores kunder dækker temaet 70-90% af deres funktionalitetskrav og kommunikationsbehov – resten klarer vi med specialudvikling tilpasset den enkelte kunde.

Mads Bjørn Eriksen – Afdelingsleder, WordPress

Bygget på mange års erfaring

Peytz & Co prioriterer bevidst at være på forkant med udviklingen. Derfor er Peytz Mosaik temaet bygget på WordPress splinternye editor kaldet Gutenberg.

Gutenberg er centreret omkring “blocks”, der giver dig planetens mest fleksible måde at opbygge sider og arbejde med indhold.

Mosaik temaet trækker på Peytz & Co’s mangeårige erfaringer fra det egetudviklede tema “Mesa” som er opbygget efter de samme principper. 
Peytz Mosaik tager sammen med Gutenberg, et stort skridt frem.

Faktisk er vi så stolte af vores tema, at vi kalder det for verdensklasse. Det tror vi, du vil være enig i.

JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1