Case: Nyt homebob.dk

HomeBob A/S er leverandør af ydelser uden for hjemmet, der gør livet nemmere for husejere. For bedre at nå ud til deres potentielle kunder skulle de bruge et site, som effektivt viser, hvad HomeBob leverer, samt gøre det nemt og overskueligt for brugerne at indhente tilbud. Og for en ung virksomhed i vækst, skulle det naturligvis gå stærkt.

De kom derfor til Peytz & Co med deres ønsker og behov til homebob.dk, som skulle bygges i WordPress. HomeBob skulle bruge et simpelt men fleksibelt site, som var nemt for dem selv at administrere, og som ikke væltede budgettet. Et site hvor der ikke er brug for, at der skal bruges en udvikler, når der skal nye elementer på sitet. Der var ingen tvivl, det skulle være et Mosaik site.

Det nye HomeBob.dk bygger på blokstrukturen fra WordPress Gutenberg. Den giver os en værktøjskasse og den nødvendige fleksibiltet til selv at lave lige præcis de sider, vi har brug for uden at skulle bruge 1 måned og 4 udviklere på at opnå samme resultat.

Michael Brønnum Thelle, Marketing Manager hos HomeBob

Under en workshop gennemgik vi sammen mulighederne, introducerede dem til WordPress og den nye Gutenberg editor, og så besluttede vi, hvilke ekstra features sitet skulle have.

HomeBob FAQ Gutenberg Block

Mens vi udviklede et FAQ plugin med tilhørende Gutenberg Block, tweakede et par blocks og tilpassede deres header, gik HomeBobs team i gang med at bygge strukturen og lægge indhold og billeder op på sitet.

Undervejs mødtes vi til endnu en workshop om de nye elementer, der blev udviklet, og holdt ellers en løbende dialog over Basecamp og telefon. Sitet integrerer i øvrigt også med software-servicen HubSpot til brug i forbindelse med salg, marketing og kundeservice. En mulighed som WordPress’ store bibliotek giver ud af boksen.

Fire uger efter HomeBob A/S kom til os, skød HomeBob et færdigt, flot og effektiv nyt site i luften på baggrund af en snorelige Peytz Mosaik proces.

 I løbet af processen har Peytz teamet bistået med support og god sparring, hvilket har gjort, at vi på blot 2 uger har kunnet lancere et komplet site bygget fra bunden. Vi er glade for den nye løsning og er sikre på, at næsten kun fantasien sætter grænser for mulighederne med den!

Michael Brønnum Thelle, Marketing Manager hos HomeBob
JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1