Case: Danes Worldwide

Danes Wordwide gør det lettere for danskere at bo og arbejde i udlandet – og at vende hjem til Danmark igen.

For bedre at kunne servicere de mange medlemmer og bringe det store netværk i spil, skulle de bruge et site, som tydeligt kommunikerede organisationens mange fordele til både nuværende og kommende medlemmer.

Da Danes Worldwide først kontaktede Peytz & Co, var det med en række ønsker og behov til en ny content struktur til danes.dk. Valg af CMS var nemt – et fleksibelt WordPress, så organisationens løbende fokus på godt og informativt indhold nemmest muligt kom ud til medlemmerne.

Danes Wordwide skulle derfor ikke igennem et fuldt redesign, men trængte i højere grad til at bringe struktur og brugeroplevelsen ind i et nyt århundrede, uden at gå på kompromis med den fleksibilitet der er ved selv at kunne administrere indholdet efterfølgende.

Løsningen blev et site, med et stort bibliotek af indholdselementer, som redaktører kan bruge på tværs af de forskellige sidetyper. Noget der kommer med den fulde Mosaik proces.

Det er trygt at vide som kunde, at man ikke er låst fast i faser, der begrænser ens muligheder for at tænke i nye retninger, som tiden skrider frem. Vi har undervejs ændret holdning til vigtigheden af forskellige elementer, og det giver en frihed at kunne omprioritere i både budget og ressourcer

Stine Østergaard, Marketing Manager hos Danes Worldwide

Lynhurtigt blev content teamet hos Danes Wordwide bekendte med WordPress og den nye editor, Gutenberg. Det gjorde, at arbejdet med sitet kunne foregå agilt, hvor indhold, struktur og nye features er blevet udviklet og tilpasset løbende gennem hele projektet.

En vigtig del af Danes Worldwide er det store netværk ude i verden. Derfor udviklede vi en særlig Repræsentant block, som henter repræsentanter ud via et API kald til et internt system. Sitet byder desuden på et bannermodul og Danes eget ikonbibliotek.

Undervejs mødtes vi til workshops om nye elementer, der blev udviklet, og holdt ellers den løbende dialog via Basecamp og telefon, som vi gør i alle projekter.

Efter launch af Danes.dk har vi fortsat en løbende dialog med Danes Worldwide om de naturlige næste skridt, der er med et website, der følger en dynamisk organisation.

JVN DEBUG1
content === false
content stored
1
JVN DEBUG2
content === false
content stored
1
JVN DEBUG3
content === false
content stored
1